søndag 5. desember 2010

Ut i den store verden

Så kom dagen da flere av de små skulle ut i verden. Her er det Fivrel som skal reise med Anders og Kirsten, hun skulle ikke reise lenger enn til Os, og det gikk fint:-)
Aller først reiste Frost som skulle på kjøretur helt til Steinkjer, men det gikk også  bra! Han sov godt og var veldig opplagt da han kom hjem. Vi glemte å ta farvel-bilder, men Anita og Trond sender kanskje noen bilder av Frost hjemme på Steinkjer.
 Så var det Embla sin tur, vi reiste til Flesland der Atle ventet spent, etter en kort tilvenning til alle menneskene og koffertene kviknet Embla fort til og begynte å utforske omgivelsene, og det var bra hun hadde litt tidsfordriv for flyet var forsinket og det ble en del timer på Flesland, men nå er hun vel hjemme og alt fungerer greit har vi fått høre. Også Huldra reiste hjem fredag, men da var fotografen på Flesland, så vi får supplere med bilder fra Gro og Bjørn også.
Lørdag var det ny tur til Flesland der Kristian og Ingrid var kommet for å hente Fenris hjem til østlandet, de tok like godt med seg Firil som skulle samme vei - sprekt med to valper på flyet , men det gikk helt fint, de sov hele veien og har slått seg til ro i sine nye hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar